DE VÂNZARE 2 camere, Pattaya Jomtien, Chonburi, Tailanda, Amazon Condo Building B unit 621 77/509 Moo.12 Wat Boon Kanjana Soi5 Nongpreu, Banglamung, Chonburi 20150

DE VÂNZARE - Cod. 28647

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 37 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 6

Într-un complex rezidential de prestigiu, la 500 de metri de plaja Jomtiem Beah în Pattaya, aproape de toate serviciile, vinde apartament nou construit este perfect ca investiție pentru o vacanță sau de a trăi acolo.

Imobilul prestigios este îngrădit, cu serviciul de poliție privată și o recepție de 24 de ore de operare pe 24 și 7 zile din 7. Are un tropical construit în interiorul unui imens grădină piscină, dotate cu paturi, grupuri sanitare, dusuri si piscine copii. O sală de sport modernă de 200 de metri pătrați. complet cu benzi de alergare, biciclete staționare și mașini de greutate. terase condominiu cu gratar si scaune in restaurant.
Apartamentul dispune de un loc de parcare privată și un serviciu de transfer la plajă și centrul satului.
Apartamentul este situat la etajul 6 din 8, accesibil prin două lifturi moderne.
Lobby-ul este protejat de usi de sticla care se deschid cu cheia magnetică.
Apartamentul e finisat elegant, complet mobilat, inclusiv perdele elegante și spoturi luminoase de iluminat, are 2 aparate de aer condiționat, unul în camera de zi și unul în dormitor.
Și "compus din 1 camera de zi cu o canapea extensibilă pentru 2 persoane, 2 mese, o unitate de perete cu un televizor digital obiecte de mari dimensiuni și ornamentale.
Un balcon care poate găzdui o măsuță cu scaune.
Zona de bucătărie include o masă cu 4 scaune, un perete echipat cu o plită cu inducție, un cuptor cu microunde, un încălzitor de apă, un frigider / congelator, Mobilier / rafturi si farfurii, vase, pahare, cupe pentru 4 persoane.

Baia este dotată elegant cu o cabina de dus moderna si boiler pentru apa calda.

Dormitorul include un pat king-size cu saltele ortopedice, 2 noptiere cu un birou și un dulap și un dulap pentru televizor.

Apartamentul are, de asemenea, lenjerie de pat și prosoape.

Tot ceea ce este este nou, iar apoi puteți merge și să înceapă să trăiască fără a fi nevoie să facă achiziții suplimentare.

Taxele de apartamente sunt foarte mici, și având în vedere zona climatică, nu există nici o încălzire, iar singurele utilitati care sunt plătite sunt de energie electrică și apă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB