DE VÂNZARE Casă, Udon Thani, Udon Thani, Tailanda, 88 Moo 13 Ban Nongkan Non Sung Mueang Udon Thani

DE VÂNZARE - Cod. 33921

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 220 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

4 paturi, 3 băi, 2 etaje de vânzare în Udon Thani.

Această casă cu 4 dormitoare a fost construită și finisată la un standard ridicat. Cu o bucătărie europeană modernă, dotată cu plită cu gaz, de înaltă calitate, prevăzută cu cuptor cu perete și cuptor cu microunde. Această casă a fost bine gândită, cu 6 unități de aer condiționat de înaltă calitate, băi moderne frumoase, o plimbare luxoasă în dulap în suita de masterat, o spălătorie separată și 50 mp de terase umbrite în partea din spate a casei, pentru a vă relaxa și bucurați-vă de liniște și liniște. Dacă nu ați găsit casa dvs. de vis încă, atunci vă rugăm să ne sunați, ne-ar plăcea să organizăm o vizionare privată asupra acestei case frumoase.
Situat în satul non-Kaen, Non Sung, Udon Thani, această casă cu aer condiționat, de 270 m², poate fi cumpărată sau închiriată ca un apartament complet mobilat sau nemobilat, cu 4 dormitoare sau cu 3 dormitoare și birou.

La etaj se pot servi spațiile de dormit și retragerea cu 3 dormitoare, dormitorul principal cu baie proprie și o baie suplimentară pentru celelalte două dormitoare. Toate camerele au vedere panoramică la țărm din toate ferestrele. Fiecare dormitor are aer condiționat. Dormitorul principal este spațios și spațios, cu balcon propriu. Am putea detalia tot ceea ce are această proprietate, dar derularea prin fotografiile afișate, plus o inspecție privată, vă va permite să vedeți frumusețea adevărată a acestei case.
Această casă vine pe o rai de teren, cu un carport de 2 mașini, o mulțime de spațiu pentru parcare suplimentară, sau pentru a construi un loc de joacă sau pentru clădiri suplimentare, după cum este necesar. Există copaci stabili pentru umbră, mai mulți pomi fructiferi, inclusiv mango, și o mulțime de spațiu pentru grădinile de legume. Există chiar spațiu suficient pentru a subdiviza secțiunea pentru a construi oa doua casă sau pentru a vinde doar o treime din teren pentru o locuință nouă. Acest lucru ar face achiziționarea acestei proprietăți absolut uimitoare valoare pentru bani.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB