DE VÂNZARE Vilă, Ban Phe, Rayong, Tailanda, Cape Mae Phim

DE VÂNZARE - Cod. 25492

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 1000 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Vila mare de vis pe vârful Cape Mae Phim și este situat la numai 100 de metri de la ocean și la câteva sute de metri distanță de strada principală din Mae Phim. Vila poate găzdui până la 10 persoane în același timp.
Casa este de 200 mp, cu o bucătărie mare și living. La al doilea nivel, dormitorul principal are vedere minunată la ocean cu baie, balcon și terasă cu jacuzzi. Există, de asemenea, 3 dormitoare duble, cu intrare proprie, duș și baie. Există, de asemenea, o cameră de familie mare, cu baie și bucătărie care are și intrare proprie.
Casa vine cu internet wireless. Camerele de lângă piscina privată au băi proprii, iar la parter există o cameră mare, cu o zonă mică de bucătărie potrivită pentru copii cu copii mici sau dacă doriți doar o intimitate.
Casa este situată într-o zonă de vile privată, la distanță de mers pe jos de plajă și restaurante din frumosul Mae Phim. Plaja Mae Phim este descrisă ca una dintre cele mai frumoase plaje din continentul Thailandei și este renumită pentru restaurantele cu fructe de mare foarte rezonabile.
Mae Phim este un loc frumos și liniștit și de aici puteți călători cu ușurință în multe dintre paradisurile Isalnds și există numeroase cursuri de golf într-o oră de călătorie.
Taxiurile de la aeroport durează aproximativ 2,5 ore. Pattays este la aproximativ 1,5 ore distanță. Ban Phe este la numai 15 minute de unde pleacă feribotul spre Koh Samed.
Preț: 14953000 Thai Baht

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB