DE VÂNZARE Casă, Talang, Phuket, Tailanda, 1/321 Phanason Park Ville, Thepkasatree Road

DE VÂNZARE - Cod. 36291

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 254 m²
  • Camere: 4.5
  • Podea: 1

CASĂ CARACTERISTICĂ ÎN PHUKET THAILAND WITH GARDEN FAMILY, PHUKET

Direct de la proprietarul casei

Într-un sat frumos de aproximativ 300 de alte case este această casă caracteristică pe un teren Phuket neobișnuit de mare, de aproximativ 570 m2, cu 3 dormitoare și 2 băi cu o grădină frumoasă și bucătărie în aer liber cu grătar mare și zonă de luat masa acoperită și un iaz de pește cu cascadă. Această casă este o oportunitate perfectă pentru familii, tânăr pensionari, emigranți și iubitori de grădină. Parcela este suficient de mare pentru a construi o piscină mai târziu (costă aproximativ 8 000 CHF).
Building Information
Casa este mobilată și gata să se mute. Nu există renovări necesare, casa este în stare de lucruri.
Casa are o cameră modernă, separată de bucătărie. Din zona de living se află 3 dormitoare, una cu baie proprie și garderobă, precum și o baie separată de familie. Un total de 5 aparate de aer condiționat de înaltă performanță sunt instalate în toate încăperile din casă și ferestrele colorate protejează casa de căldură. Conexiunea la rețeaua publică de alimentare cu apă, un izvor privat cu apă subterană, o cisternă de 2000 litri și un filtru de apă cu trei căi și pompe puternice garantează o alimentare cu apă pură și o presiune constantă la apă. Telefon, internet și 2 antene separate prin satelit, televizor LED de 45 "cu senzor home theater albastru Sensurround, mașină de spălat electronică, parcare acoperită pentru 2 autovehicule, sistem de alarmă, grădină luminată oferă o climă imediată și un stil de viață bine întreținut. Un sistem de țevi sub casa pentru protecție împotriva insectelor asigură protecție împotriva termitelor și a paraziților. Casa respectă standardele UE privind clădirile.
Din casă puteți să vă bucurați de o frumoasă priveliște a dealurilor din Phuket și de teren deschis pe 3 laturi ale proprietății. Cu toate acestea, este la doar 5 minute de orașul popular Thalang cu toate facilitățile sale, care asigură, de asemenea, un centru de 24 de ore de îngrijire medicală și de fitness, o varietate de magazine și supermarketuri nu lasă nimic de dorit. De 3 ori pe săptămână există o piață locală mare în imediata vecinătate, iar școlile pentru toate vârstele sunt la doar 5 minute (Școlile internaționale 10 minute). Autobuzele școlare merg zilnic prin sat. Vedeți împrejurimile acestei case pentru mai multe informații despre Thalang și zona înconjurătoare.
Există o rețea vastă de meșteșugari (dulgheri, constructori de ferestre, zidari, acoperișuri, Klemptner, Stromer și multe altele), Storenbauer, tapițerii, asistente medicale, institut de curățenie, șofer de taxi și autobuz, grădinar, traducător D / F / E în absență, doar pentru a numi câteva. Cu achiziția de case puteți utiliza aceste contacte în avantajul dumneavoastră.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB