DE VÂNZARE Garsonieră, Bangkok, Bangkok, Tailanda, Ekamai

DE VÂNZARE - Cod. 37146

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 46 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 2

Condominiul "Address Sukhumvit 42", de către dezvoltatorul reputat "AP Thai", se află în districtul central de afaceri din Bangkok. Locul de amplasare este cunoscut sub numele de Thonglor-Ekamai - un top stil de viață hotspot - un amestec de "modă și autentică" în cazul în care stilul vechi Bangkok contrastează cu hip-baruri vibrante, cafenele răcoroase și restaurante contemporane. Farmecul autentic al zonei oferă templul Wat That Thong.
Se află la 4 minute de mers pe jos de BTS Ekamai prin intermediul mall-ului "Gateway Ekamai", cu supermarketul 24/7 Max Value, piața de weekend-uri pentru agricultori, Kidzoona și arcadă, loc de învățare pentru limbi, matematică, muzică și sport pentru copii și adulți. "Starbucks" este, de asemenea, peste drum.
"Major Cineplex", "WE Fitness", "Skate de gheață Sub-Zero, McDonalds și altele asemenea sunt la o plimbare de 7 minute.
Pentru cumpărăturile majore de bacanie există "Big C" și "Tesco Lotus" în 6 minute și, respectiv, 12 minute. Spa "Health Land" este la doar 8 minute de mers cu mașina.
Conectivitatea este la 6 minute de mers pe jos până la "terminalul de autobuze din est" (spre Pattaya, Koh Samed, Koh Chang etc.), acces ușor la Aeroportul Rail Link.
Gorgeous Condo într-o proprietate High End care oferă un interior frumos, modern și elegant. Zonarea inteligentă a camerei de zi, spațiul de stocare suficient, spațiul de lucru adecvat. Mobilier personalizat și faimoasa mobilier din lemn masiv Apina. Piscină, grădină de grădină, fitness, saună, gardian de 24 de ore, cartelă de credit, parcare. Vedere panoramică superbă Bangkok din piscina și grădina de pe acoperiș.
Atmosfera relaxată a unei clădiri cu creștere joasă, comparativ cu agitația zgârie-nori. un mediu fermecător comunitar rezidențial.
Serviciul de management și întreținere în curs de desfășurare, echipă prietenoasă cu personalul tehnic și manageri disponibil aproape 24 de ore din 24.
O investiție bună, o revânzare sau o închiriere ușoară într-o etapă ulterioară, deoarece prețurile de închiriere și cererea generală rămân ridicate, inclusiv printre expatriați care tind să cumpere și să închirieze exclusiv în Bangkok Central. Mulți îl numesc una dintre "cele mai bune cartiere expat".

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB