DE VÂNZARE Hotel, Ko Samui, Suratthani, Tailanda, 28/2Moo3 Baan Talae. T: Namuang

DE VÂNZARE - Cod. 28031

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 3

CASTELUL KOH SAMUI VIZIBILE PE HARTĂ GOOGLE DE VANZARE
Insistă pe un teren de 1403 de proprietăți medri pătrați într-o zonă în plină expansiune la 9 kilometri de centrul folcloric Lamai și la 400 de metri de mare.Circondato de lanturi hoteliere la nivel înalt.
Este un complex turistic, cu 5 apartamente, o cameră pentru servitori, cu o baie și o cameră adiacentă de 33 de metri pătrați. Este pe trei nivele, cu o suprafață totală utilă de 600 de metri pătrați acoperite. Poate găzdui 16 de turiști mai servitutea și conductori, pentru un total de 24 de locuri de cazare.
ETAJUL:. Italian Pizzerie Restaurant, servitute cameră, 2 grupuri sanitare, locale 33 de metri pătrați Este verandă. Restaurant bucatarie 40 mp. Cuptor pentru pizza rezistențe de cuarț, statică cuptor profesional Zanussi, cuptoare cu microunde 3 4 congelatoare piept, trei frigidere combinate verticale, Friteuze două focuri de gătit 4 puncte. 2 chiuvete pentru spălarea unei chiuvete pentru chiuveta de bucătărie și a 4-a pentru pregătirea în laborator, masina de paste, masina de paste, răzătoare, mixer. verandă mare cu mese și scaune.
NIVEL A DOUA: (1) apartament de două dormitoare, living, bucatarie, baie completă cu apă caldă, Terasa total de 76 de metri pătrați aer condiționat, ventilator de tavan, antena satelit, frigider, cuptor, prăjitor de pâine, plita cu inducție chiuvetă cu raft pentru vase. de perete. rapid la internet. 5 locuri de cazare. detector de fum și monoxid de carbon.
(2) 48sqm Appartameto. 2 paturi, pat, bucatarie, baie cu apa calda, terasa. Frigider, plita cu inducție, antena satelit, cuptor, prăjitor de pâine, plita cu inducție chiuveta cu perete raft pentru vase. rapid la internet, detector de fum și monoxid de carbon.
(3) Apartament de 56 mp. 3 paturi camera, bucatarie, baie cu apă caldă, dormitor. Frigider, plita cu inducție, chiuveta cu plăci de cola de perete, prăjitor de pâine cuptor cu aer condiționat și ventilator.
Al treilea nivel de (1) Apartament de 72 mp. 6 paturi de două dormitoare, living, bucatarie, terasa. Baie cu apă caldă, aer condiționat, ventilator, cu inducție Plita. Prăjitor de pâine, cuptor convențional. Detector de monoxid de carbon și fum.
(2) un apartament principal de 128 de metri pătrați. 4 paturi. Living, dormitor, baie cu rufe și apă caldă, camera de zi, de studiu, balcon si terasa de pridvor de 40 mp. La al patrulea nivel.
GARDEN: 8 copaci de mango colosale de diferite soiuri de 200 kg de fructe anul trecut.
plante ornamentale, cuptor de pizza si mese de grătar cu lemne și bănci din piatră.
Aviary mare,
sistem de irigare cu fântână arteziană și două pompe. gradina plantelor de iluminat cu LED-uri, Castelul de iluminat cu 50 de sfere de sticlă.
recinsione de perete, parcare interioara si exterioara pentru 10 autoturisme. pavaje Autoincastranti cu blocuri de piatră. 3 puturi assorbebti cu iaz de decantare.
Generatorul de urgență set de 7 KWH.
apa curenta cu acumulare si automatizare garanteaza presiunea dreptul la nivelul 4.
Comentariile de cinci stele și serii adevărate de Airbnb
venitul documentat bun.
Pentru că valoarea comercială de transfer imediat de 19 milioane de lilieci au scăzut la 13 milioane vinde la cel mai mare ofertant. Acceptăm numai oferte de mai mult de 5 milioane de lilieci.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB