DE VÂNZARE Vilă, Phuket, Khao Lak, Tailanda, Saiyoi Hills

DE VÂNZARE - Cod. 11975

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 800 m²
  • Camere: 2 bedrooms
  • Podea: 127

O vilă nouă construită, frumoasă, pe dealuri, la doar 5 minute de terenul de golf și de plajă, la 10 minute de centrul orașului Khao Lak și la 50 minute de aeroportul din Phuket. Se bucură de un acoperiș tradițional thailandez, este complet mobilat și aer-coned. Construit la un standard ridicat, amplasat în grădina tropicală plăcută, cu terasă și piscină privată (5m x 7m). Are, de asemenea, un "sala" (pavilion în aer liber) cu o priveliște minunată. Vila are 2 dormitoare, 2 băi, Living / Dining și bucătărie complet utilată. De asemenea, spațiu de parcare privat. Există un management la fața locului și o securitate de 24 de ore. Pe teren se află un lac cu pistă de jogging și punerea în verde.
Materiale utilizate: Pentru a asigura cea mai bună calitate și durabilitate, pentru construcția vilei sunt utilizate numai materialele din gama superioară, cum ar fi lemn tare, granit, ardezie, gresie, țigle artizanale și placi ceramice pentru piscine. Toți pereții exteriori și de susținere sunt pereți dubli izolați termic și fonic, cu grosimea de 30 cm, asigurând că casa rămâne rece și că este rezistent la foc pentru o durată de până la patru ore.

Accesorii de top, instalații și sisteme inginerești occidentale asigură un confort de viață sigur și fără întreținere. Aspectul și culorile tuturor vilelor Saiyoi se bazează pe modele tradiționale și contemporane thailandeze. Culoarea subtilă a pământului și a teracotului, împreună cu culorile întunecate ale lemnului de teak și lemnului local, creează o atmosferă caldă și confortabilă.
Vila este gratuită (Chanote). Non-thais-l pot cumpăra ca Leashold cu 90 de ani de leasing.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB